Szukamy osoby na stanowisko asystenta/asystentki fundraisera

Fundacja Świętego Mikołaja, która od 20 lat pomaga dzieciom w potrzebie, szuka do swojego zespołu asystenta/asystentki fundraisera.

Do dziś zrealizowaliśmy kilkadziesiąt kampanii społecznych m. in. „Spieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą” na rzecz hospicjum dla dzieci, „Grunt to rodzina!” na rzecz rodzinnych domów dziecka i rodzin zastępczych, „Mama w pracy”, „Bóg się rodzi!”, „Pomóż samotnym matkom" dla Caritas Polska, i przekazaliśmy miliony złotych potrzebującym. Obejmowaliśmy naszym wsparciem domy samotnej matki, hospicja dla dzieci i rodzinne domy dziecka, dzieci z Litwy. Przy współpracy z Fundacją Dzieło Nowego Tysiąclecia organizowaliśmy kampanie Dnia Papieskiego. Przez 5 lat wspólnie z firmą IKEA prowadziliśmy ogólnopolski program stypendialny Na Rodzinę Można Liczyć. Obecnie naszym najważniejszym programem są Stypendia św. Mikołaja. Każdego roku organizujemy też Akademię Liderów Fundacji Świętego Mikołaja, do której zapraszamy zaangażowanych społecznie uczniów szkół średnich. Budujemy środowisko wokół Teologii Politycznej: wydajemy tygodnik, rocznik i książki filozoficzne, organizujemy debaty, konferencje i spotkania autorskie. Prowadzimy także dwa programy zagraniczne: pomoc dzieciom z syryjskiego Aleppo i pomoc dzieciom na wschodzie Ukrainy. Łączymy działalność charytatywną, edukacyjną i naukową.

dziekujemy
Osoby zainteresowane ofertą prosimy o przesłanie CV i listu motywacyjnego na adres: izabela.stawicka@mikolaj.org.pl do dnia 25 sierpnia 2019 roku.

Poszukujemy osoby na stanowisko: asystent/asystentka fundraisera

Miejsce pracy: Warszawa, ul. Koszykowa 24 lok. 7

Forma zatrudnienia: umowa o pracę lub umowa zlecenie

Praca asystenta polegać będzie na wsparciu fundraisera fundacji w jego codziennych obowiązkach: kontakcie z darczyńcami indywidualnymi, współpracy z firmami, pisaniu wniosków o dofinansowanie projektów do instytucji publicznych, obsłudze strony internetowej i mediów społecznościowych fundacji.

Szukamy osoby z:

-doświadczeniem w pracy w organizacji pozarządowej lub instytucji publicznej

- wysoką kulturą osobistą

- pracowitej, sumiennej, samodzielnej i zaangażowanej

- z lekkim piórem i własną inicjatywą

- lubiącej ludzi i nastawionej na rozwiązywanie problemów

- łatwo nawiązującej kontakty i relacje z ludźmi

- chcącej rozwijać się w kierunku fundraisingu

- dobrą znajomością obsługi komputera w zakresie programów MS Office: Word, Excel, Power Point

Dodatkowe atuty kandydata/kandydatki:

- doświadczenie w marketingu lub pracy przy kampaniach społecznych

- doświadczenie w fundraisingu lub w customer care

- doświadczenie w pisaniu wniosków o dotacje (np. FIO, MHP)

- umiejętność tworzenia prostych grafik i infografik

Zapewniamy:

- umowę o pracę lub umowę zlecenie w zależności od preferencji danej osoby

- wynagrodzenie wypłacane zawsze na czas

- ciekawą pracę, która ma sens i daje satysfakcję każdego dnia

- możliwość rozwoju i udziału w szkoleniach

- przyjacielską atmosferę i przyjazne miejsce pracy także dla rodziców

- pracę w biurze w zabytkowej kamienicy w Śródmieściu Warszawy (ul. Koszykowa 24 tuż obok biblioteki, niedaleko Placu Zbawiciela i Placu Konstytucji)

- dobrą kawę i herbatę

Prosimy o wpisywanie w CV klauzuli „Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez Fundację Świętego Mikołaja z siedzibą w Piasecznie moich danych osobowych podanych w dokumentach rekrutacyjnych (np. CV, list motywacyjny) oraz zebranych podczas ewentualnej rozmowy kwalifikacyjnej do celów rekrutacji w obecnym procesie rekrutacyjnym. Jednocześnie wyrażam zgodę na wykorzystanie moich danych osobowych w przyszłych procesach rekrutacyjnych.”

Uprzejmie informujemy, że skontaktujemy się jedynie z wybranymi kandydatami.

Administratorem Twoich danych osobowych jest Fundacja Świętego Mikołaja z siedzibą w Piasecznie, ul. Przesmyckiego 40. Kontakt z osobą odpowiedzialną za ochronę danych osobowych możliwy jest pod adresem: mikolaj@mikolaj.org.pl lub korespondencyjnie na adres: ul. Koszykowa 24/7, 00-553 Warszawa. Dane zbierane są dla potrzeb niniejszej rekrutacji oraz na potrzeby ewentualnych przyszłych rekrutacji. Ma Pan/Pani prawo do sprostowania swoich danych, zgłosić sprzeciw wobec ich przetwarzania oraz uzyskać od administratora dostęp do ich treści. W dowolnym momencie może Pani/Pan zgłosić administratorowi chęć ograniczenia przetwarzania danych, ich przeniesienia lub wnieść o ich usunięcie. W przypadku stwierdzenia naruszenia danych ma Pani/Pan możliwość wniesienia skargi do organu nadzorczego- Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych (poprzednio GIODO). Podanie danych w zakresie określonym przepisami Kodeksu pracy oraz aktów wykonawczych jest obowiązkowe. Przekazanie dodatkowych danych jest dobrowolne. Pani/Pana dane będą przechowywane do czasu zakończenia procesu rekrutacji, chyba że wyrazi Pani/Pan zgodę na ich przetwarzanie na potrzeby przyszłych rekrutacji. W takim przypadku Pani/Pana dane zostaną usunięte po upływie 5 lat.

Zostań św. Mikołajem dla naszych podopiecznych

face 33
Dzięki Twojemu wspraciu będziemy mogli pomóc kolejnym dzieciom.
50 zł
face 7 v2
Na wyjazd szkoleniowy dla aktywnej społecznie młodzieży w ramach Akademii Liderów.
100 zł
face 31 v2
Miesięczne stypendium św.Mikołaja dla zdolnego dziecka z niezamożnej rodziny.
200 zł
santa 3 v2
Wpisz w pole poniżej wybraną przez siebie kwotę darowizny. Dziękujemy za Twoją hojność!
Operator płatności - Przelewy24
Przyjaciele Fundacji Świętego Mikołaja:
darczyncy indywidualni v2
Program 3 PR